ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.04 октомври 2009

Бойко и старият рефрен

Читатели насочиха вниманието ни към статията на Димитри Иванов "Старият рефрен", публикувана в "Сега".

При социализма си знаехме: кажат ли, че няма да повишават цените, значи, ще ги повишат. Смеехме и казвахме: Хайде пак старият рефрен.
*
С новия премиер ББ (Бойко Борисов) пак старият рефрен. Предизборно ББ се опълчи срещу руските енергийни проекти в Бълтария. Следователно - малко напротив - проектите ще се осъществят.
*
В Брюксел ББ се озъби на банкерите. Следователно той ще даде едно рамо на банкерите. Помнете стария рефрен "Само че малко напротив".
*
ББ обяви за свои противници тристранната коалиция. Само че малко напротив - интересите на триумвирата той няма да настъпи.
*
Аз съм безсилен да критикувам ББ, понеже той изговаря толкова глупости, че не знам с коя да се захвана. Все едно съм в час по алгебра, разкривам скоби, плюсовете ги обръщам в минуси и обратното. Каже ли нещо ББ, ще стане нещо напротив.

Какво разбираме от тази статия на Димитри Иванов?
1. Че има журналисти, които разбират същността на режима Борисов?
2. Че човекът вече е на години и има смелост, защото не рискува нищо?
3. Че вестник "Сега" се прави на опозиционен?

2 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Не вярвям, че този сайт е правдоподобен и, че трябва по този психарски и двусмислен начин да се задават въпросите за една или друга фигура. Всеки управляващ си има своя значителен принос в управлението. Кой повече, кой помалко - обстоятелства! хората т. е. гражданите, не са тези, които ще ги критикуват...В едно демократично общество злословенето и политическата параноя са най отчетливия индикатор за това, че няма морални устои и правов ред. Защо въобще съществуват подобни сайтове с подвеждащи и неморални въпроси. Уважаеми колеги, провокацията не е най-добрия метод на гражданското общество. Щом като народа веднъж е гласувал, той е произнесъл своя вот, манипулиран или не, вие още повече усложнявате нещата с негативни приумици за това кой какъв е ? Ами в края на краищата си има и международен трибунал, защо не се обърнете към него, защо не питате Ангела Меркел или Джо Байдън или може би Стивън Крейпс за Премиера или други важни лидери, ами се занимавате с народа. На хората каквото им поднесеш като новина, това възприемат, а коя е истината????!!!! Може пък и да сте ВИЕ?!!! Ха Наздраве с малко пилешки флейки и сочна майонеза....., та и вашата работа?!~~~~~

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.