ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.28 октомври 2009

Бойко Борисов подхваща Борис Велчев

"Премиерът" подхвана Борис Велчев. Вчера той заяви, че "всичко е в ръцете на главния прокурор" и че ако не вкарат бързо виновните, които самият Той е посочил, в затвора, то това ще е краят на държавата.
Същевременно бившият генерал Атанас Атанасов каза, че "Има желание явно да се закрие ДАНС, не знам точно от кого, обаче."
А Борисов не остана по-назад:
То вече е деградирала службата. Престъпният свят знае методите. Знае бланките. Знае движението на документи. Знае как работи една система. Тя вече трябва да се преконструира наново. За всичко това виновникът се казва Станишев. С омразата си към мен, след това към Румен Петков, той просто заличи и унищожи възможностите на държавата да се съпротивлява на организираната престъпност. И аз считам, че то е с умисъл. Не е без умисъл. Много съм им гневен. Просто ще чакам прокурорите да си свършат работата. Тук няма тълкувания. Толкова е ясен съставът на престъпленията, че няма никакво място за тълкувание”


Какво разбираме от това?
1. Че Бойко Борисов е решил да закрие ДАНС?
2. Че Бойко Борисов разпорежда на прокуратурата да вкара Станишев в затвора?
3. Че Атанас Атанасов се прави на ни лук ял, ни лук мирисал за това кой иска да закрие ДАНС, докато в същото време самият Той, Бойко Борисов, си казва, че Той е този човек.
4. Че Бойко си връзва гащите, като ни лъже, че бандитите знаели методите - и твърди, че тези методи са бланките и движението на документите?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.