ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.26 октомври 2009

Бойко Борисов и изборите: само харизма не стига

В София имаше частични избори, в община "Илинден".

Кандидатката на ГЕРБ за кмет на столичния район "Илинден" Миглена Веселинова събра най-много гласове, но не успя да спечели още от първия тур на частичните избори тази неделя, така че кметът на района ще бъде ясен след балотажа идната събота.

При ниска избирателна активност от 11.77%, Веселинова, която получи подкрепата на и СДС и ДСБ, събра 36.51 процента от гласовете. Кандидатът на БСП Владимир Данев е с 22.05 процента, а трети с разлика от 61 гласа и 20.48 процента е независимият кандидат за районен кмет Петър Ангелов, съобщиха от Общинската избирателна комисия.


Какво разбираме от тази новина?
1. Че харизмата на Бойко Борисов не стига, за да може всяка негова кандидатура да спечели служебно изборите?
2. Че в събота хората все пак ще гласуват за нея?
3. Че това е първият сериозен удар върху имиджа на "премиера" като човек, който с едната подкрепа може да накара хората да гласуват за неговия кандидат?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.