ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







10 октомври 2009

Бойко и теглата на една майка

Българските медии охотно отразиха срещата на "премиера" Борисов с освободената от македонски затвор Спаска Митрова.

Премиерът разговаря със Спаска повече от половин час. 25-годишната българка бе много развълнувана, много сдържана и притеснена в изказванията си. Тя благодари за подкрепата на всички в България и увери, че ще иска да дойде да живее тук, след като вземе детето си, което не знае къде е. Спаска Митрова видимо изглеждаше добре, но беше силно притеснена и след първите няколко думи, които произнесе, тя отговори на няколко журналистически въпроса, някои от които и с помощта на премиера.
Спаска Митрова ще пренощува в резиденция Бояна, след като отиде в София тази вечер. В понеделник ще и помогнат с документите, които има, ще й предложат и работа: „Това не е много трудно” – каза премиерът.

Какво разбираме от тази информация?
1. Че Бойко Борисов е готов на всичко заради минутата PR?
2. Че горката жена е използвана в политическата Му биография?
3. Че премиерът предлага работа на македонците и "това не е много трудно", а българите в това време се записват на трудовата борса като безработни или трябва и те да лежат в македонски затвор, за да се погрижи държавата за тях?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.