ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







09 октомври 2009

Бойко и боклукът

Бойко блести в поредния завод, който се открива втори път след трета копка:

След тържествен водосвет Борисов преряза лентата на първия завод за отпадъци и натисна бутона, с който пусна поточната линия на инсталацията. Тя обаче поработи само, докато премиерът беше около нея, след което беше спряна. Работниците, извикани на местата си за откриването, не знаеха дали преработката на отпадъците ще продължи и след отпътуването на официалните гости. "Шефовете ще кажат", обясниха те и добавиха "Ама то няма боклук, а и документи няма".


Какво разбираме от репортажа?
1. Че Бойко се излага с немощен PR?
2. Че това е същият завод, за който "Стандарт" писа преди дни, че Бойко ще отиде там с хеликоптер - неизвестно защо не с кола или с "фалкончето"?
3. Че и при Бойко един и същ завод ще се открива три пъти - веднъж вчера, втори път за 72-часовите проби и накрая, като тръгне?
4. Че Бойко си общува с бизнесмени като Николай Гигов?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.