ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







03 август 2009

Блогът за Бойко търси автори

Уважаеми читатели,
Блогът за Бойко търси автори - молим, изпращайте заявките си или в коментари под статията или на адрес skaramush.bg@gmail.com.
Посочвайте досегашни ваши публикации, за да преценим вашия стил на писане.
Както виждате от новия ни блог, опитваме се да покриваме вече не само работата на "премиера", но и на "министрите" му, защото е известно, че те са негови лични министри, а не слуги на народа, нали?
Искаме да да публикуваме материали и за положителните елементи в работата на "кабинета", ако има такива.
Обаче министрите са много, а ние в този блог сме четирима!
Без помощ от интернет общността няма как да се справим с толкова много министри.

Помагайте, братя и сестри!

Имайте в предвид, че с цел опазването сигурността на авторите, препоръчваме използване на псевдоними и на софтуера "tor", за който сме писали цяла статия тук.
Молим авторите да спазват начина за писане - съобщаване на новината, после кратък коментар, с три-четири изречения, описание за това какво е искал да каже "премиерът". Ако имате нужда за връзка с администраторите, например с предложения за нова анкета в дясната колона, молим да пишете на skaramush.bg@gmail.com. Ние ще препратим писмото ви до тях.

4 коментара:

  1. Не знам дали точно тук е уместно,но аз бих запитал този"човек от народа",по-точно да го помоля,сега след като разполага с цялата власт в държавата да се опита да разкрие кой уби един бивш служител в неговата фирма "Ипон".Името му е Пламен Щърков и същият изчезна с 500 милиона лева инкасо,а по-късно бе намерен мъртав.Питам се кой имаше мотив за да извърши това убийство?

    ОтговорИзтриване
  2. Майната Ви!И на вас и на блога ви!

    ОтговорИзтриване
  3. Направете блог за Първанов.И за фамилиите:Пеко, Тако, Мако, Дако, Тано, Цоло, Лило, Боко, Доко, Гиго, Циго

    ОтговорИзтриване
  4. Вашата анонимност не ми допада.Човек трябва да застава зад позицията си.Нямя и да ви чета.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.