ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.20 януари 2010

Бойко и Слави

Кой Слави ли? Слави Трифонов, а не Слави Бинев.

Снощи Слави Трифонов нанесе няколко удара върху "премиера" Борисов, които обаче едва ли ще имат някакъв ефект върху хлъзгавия Бойко. Слави обвини медиите, че се слагат на "премиера", че не смеят да пишат критични материали срещу него и др.п.

Какво разбрахме от това интервю със Слави Трифонов?
1. Че когато нещата не са станали по неговия хатър, той изведнъж става анти-Бойко?
2. Че Бойко се сношава редовно с българската журналистика?
3. Че управлява държавата със SMS-и?
4. Че за всички тези неща е писано нееднократно, дори и в нашия блог?

1 коментар:

 1. Мисля че сте поставили кавичките върху неправилната дума.Ето как трябва да изглежда началото на публикацията-Снощи Слави Трифонов "нанесе няколко удара" върху премиера Борисов.Вие изобщо гледахте ли го това предаване?!?!?!Къде моля ги видяхте тези няколко удара???Аз лично видях няколко удара, от тях проилязоха автоголове:
  1во-Слави цяла вечер се държеше като ощипана мома, шикалкавеше и заеквай ки гледаше в тавана .
  2ро-За един час, той не каза нищо конкретно.Единствено Кулеков му зададе малко по-неудобен въпрос за това дали Бойко лъже и той го скастри да си мълчи???
  3то-Никъде в тази селска вечеринка не се спомена за градинката от "Софийски имоти"-защо ли, ами защото никой от сценаристите не го попита, а защо-сами си отговорете!!!
  има 4то и 5то и много други така наречени от вас "удари", но просто няма смисъл да продължавам, понеже езика на тялото му подсказваше че Бойко е прав!!!!!

  ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.