ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.28 януари 2010

Бойко и принудителното чистене на сополи

Вчера Бойко се отнесе към Румяна Желева като към сопол. При това в Парламента.

Всеки, който е следил случващото се по време на обсъжданията на промените в "кабинета" Му е разбрал следното:

Желева не се представи добре като кандидат-комисар и по този начин, продължавайки да бъде министър на външните работи, щеше да създава проблем за България. Борисов каза на БСП, че лошото представяне на Желева било резултат на "комплот", "планиран удар, който направихте добре". "В случая беше нанесен успешен планиран удар върху нас. С новата кандидатура за еврокомисар обаче в пъти ще излезем над този скандал“. Бойко призна, че промените са "по принуда"


Какво разбираме от тези Негови думи?
1. Че след като обясняваше как Желева е много добра, днес Се отърва от нея както човек се отървава от сопола си, с изсекване?
2. Че продължава да търси заговори срещу Себе си?
3. Че не става ясно след като Николай Младенов е бил "логичният избор" за министър на външните работи, защо не го назначи за министър още през юли?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.