ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.19 януари 2010

Срамът на Бойко

Отпадането на Румяна Желева от състезанието за еврокомисар е най-големият срам на Бойко Борисов. Под това мнение се обединиха всички коментатори в страната.

Самият "премиер" пред журналистите обясни, че не желаел "световните медии да се занимават с България". Бойко обясни, че оставката на Желева била в резултат от заговор срещу Европейската народна партия. Малко по-късно журналистите се разсмяха на неговото чувство за хумор по адрес на служителя от МС, който си позволил да напише, че Желева няма да бъде и външен министър.

Какво разбрахме от това интервю на премиера?
1. Че Бойко все още не е разбрал защо световните медии се занимават с България?
2. Че "премиерът" не си дава сметка как с ината и тъпотията на членовете на неговата "дълга резервна скамейка" докара България там, където никой друг премиер не я бе докарал?
3. Че журналистките продължават да му се възхищават?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.