ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.20 януари 2010

Бойко и Руми - II

Във втория епизод на сапунения сериал, "премиерът" приема оставката на "външния министър", но прави това не чрез акт на правителството, а с решение на ИК на ГЕРБ. Очаквайте епизод III, когато Румито ще напусне и шефския пост в Европейската народна партия. "Те са много разочаровани, но приеха решението й", ще каже "премиерът". Помолен за коментар, днес той каза: "аз ги назначавам, те се отказват" и допълни, че новият министър е вече ясен, защото банката кадри на ГЕРБ е голяма.

Какво разбираме от днешната новина?
1. Че Румяна Желева се оказа повече мъж от много мъже в ГЕРБ?
2. Че Румяна Желева има качества, липсващи на "премиера"?
3. Че сагата с МВнР ще продължи?

1 коментар:

  1. Нещо ми е съмнителна тази работа. Борисов най-вероятно се е съгласил, тъй като не ми звучи ГЕРБ да вземе решение, различно от това на Борисов, да не говорим и противоположно.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.