ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.21 октомври 2009

Бойко Борисов не забравя

Наш читател ни изпрати публикувани в "24 часа" размисли на "премиера" Бойко Борисов:

"Бойко Борисов даде да се разбере, че няма да издигне кандидатурата на Симеон Сакскобургготски за президент на Евросъюза, както предложи преди ден бившият външен министър Соломон Паси.
Питан какво мисли за идеята, премиерът първоначално лаконично заяви: “Имаше състезание на политическите партии и лидерите им само преди два месеца.” След въпрос на “24 часа” дали това е равносметката му от дългогодишните им лични отношения със Симеон Борисов емоционално допълни: “Да, изгони ме на улицата и ме остави сам. Предпочете Румен Петков.”
Премиерът бе категоричен и че няма да предлага пост на Меглена Кунева, след като приключи мандатът й на еврокомисар. “Тя е човек на НДСВ. Да си спомняте те да са ми предложили пост - те ме изгониха на улицата. Аз по-лош експерт ли бях в МВР? Досега друг не се е изравнил с мен в МВР”, каза Борисов."


Какво разбираме от тези откровения на "премиера"?
1. Че е отмъстителен - сякаш не го знаехме?
2. Че признава, че животът му преди МВР е бил на улицата?
3. Че се сравнява като човек с Кунева, за която само преди дни каза, че е по-добра от него?
4. Че се мисли за експерт в МВР?
5. Че се има за голяма работа?

1 коментар:

  1. От публикуваните "размисли" става ясно,че начело на правителството ни е един опасно самозабравил се, първосигнален в амбициите си човек.Но разликата между него и М.Кунева е един вагон книги и това ярко си личи.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.