ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







20 октомври 2009

Бойко и Македония

Осъждането на Спаска Митрева предизвикаха гнева Му:

Съжалявам, че македонското правителство и държава подходиха по този начин. Българската дипломация направи всичко. От наша страна имаше необходимото мълчание, за да няма упреци за някакво вмешателство. Молихме се на македонската страна като на приятели и съседи, но от там се подиграха с нас", заяви "премиерът". Той допълни, че не разбира каква е тази съдебна система, според която се решава майка с пеленаче да бъде в затвора. Бойко Борисов добави, че Македония ще чака много помощ от България тепърва за предстоящите си присъединявания и допълни, че от страна на България и лично от него това многократно ще им бъде напомняно.

Какво разбираме от това?
1. Че "премиерът" ни е отмъстителен?
2. Че приема за подигравка правосъдието в Македония?
3. Че Се държи като в детската градина?
4. Че в отмъстителността Си е готов да постави членството на Македония в НАТО и Европейския съюз на карта?

1 коментар:

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.