ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







09 декември 2010

Бойко - пожарникар?

Вчера Бойко посрещна пожарникарите, оказали помощ на Израел.
Момчетата заслужават похвала и поощрение и Министерски съвет прие предложението на "премиера" да им се дадат парични награди от 1000 лв. Това е добрата новина.

Лошата е, че Бойко се опитва да използва и тази добра новина за своите "премиерски" неволи:

"Бойко Борисов каза, че пет години е бил заедно с огнеборците в пожарите и рискът никога не ги е спирал; температурата е 1200 градуса навсякъде в пожара, каза Борисов. Още от войната израелците помнят какво сме направили за тях. Вие днес, с това, което показахте там, след Москва, и след Израел, мисля, че направихте добра реклама за България - каза Борисов." След което "премиерът" се впуска в критика към... Първанов!


Какво разбираме от тази новина?
1. Че "премиерът" не е разбрал, че по време на войната (Втората световна) не е имало държава Израел и "израелци", а евреи, но нещо го притеснява да спомене тази дума?
2. Че "премиерът" вероятно не иска да дразни коалиционния си партньор Волен Сидеров, известен с антиеврейските си книги?
3. Че "премиерът" не може да се стърпи и да се изсере на всяко мероприятие с голяма реч срещу триглавата коалиция и Първанов?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.