ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







05 декември 2010

Бойко и наводнението на Неговата Южна Дъга

Нали помните как Бойко се хвалеше с т.нар. южна дъга на Околовръстното шосе в София? Как Той лично я бил построил, как Той лично рушеше с багера незаконните постройки? Как без него нямаше да я има или щеше да я има след 20-30 години?

Но... като заваля дъжд, да докара реката по същата тази дъга. И дори силно некритичния към Бойко Борисов Иво Инджев се обади срещу Него (Бойко, не Господ!).

И дъгата я няма! А строителите от Главболгарстрой също ги няма! И Бойко - и той изчезна и остави кметицата, посочена и лансирана лично от Него - да се черви и да обира псувните на софиянци. А самият Бойко отиде да "спасява", а всъщност да си прави PR край пещерата Духлата.

Какво разбираме от тази криза?
1. Че Бойко е силе на думи, но на дела го няма никакъв, освен ако не става дума за външнополитически Пи Ар?
2. Че Бойко не смее да каже една лоша дума по адрес на ГБС, интересно защо ли?
3. Че Бойко не е толкова героичен, на колкото се преструва с помощта на верните му слугински медии?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.