ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.23 декември 2010

Бойко към Първанов: криткувай ни повече! Помага!

От "Фокус":

Преди половин час и другата кредитна агенция „Муудис” потвърди рейтинга на България - стабилна перспектива. Все едно чакат само г-н Първанов да се изкаже и веднага ни потвърждават рейтинга. Това каза премиерът Бойко Борисов на среща с българите живеещи в Ливан и ливанци завършили висше образование в България, предаде репортер на Агенция „Фокус”. На срещата поздравиха Борисов за реформите, които прави неговото правителство. Като най-главен беше поставен въпросът за директни полети между Бейрут и София. Бяха обсъдени и въпросите за гражданството, както и откриването на български културен център в Ливан.


Какво разбираме от това изказване на "премиера"?
1. Че не пропуска повод да се заяде с президента?
2. Че му намеква да говори повече по адрес на правителството, за да расте рейтинга Му?
3. Че е дребнав и озлобен?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.