ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.31 октомври 2010

Бойко: Аз няма да съм президент, друг ще е!

Нашите анализатори ни изпратиха следния текст, който дойде още в събота, но го публикуваме днес, защото полицията е започнала да следи активните връзки към blogger.com и не искаме някой да пострада заради изразено мнение.

Премиерът Бойко Борисов заяви в Русе в отговор на журналистически въпрос, че президентът няма право да се занимава с политика, съобщи БТА.
"Президентът няма право по конституция да се занимава с политика, затова, когато питате за политическия му проект, би трябвало да кажете: "нарушаващият конституцията президент", каза Борисов.
На въпрос за личностите около проекта на президента, Бойко Борисов попита "какво искат да възродят: спирането на еврофондовете ли; или това, че магистрала "Люлин" е водела до никъде, години наред е нямало нито една магистрала; или корупцията и организираната престъпност". По тези въпроси правителството се справя и то успешно, отбеляза премиерът.
Той коментира, че знае какви кариеристи са тези личности, за които е прочел във вестниците, че са около проекта на Георги Първанов. "Те не са "АБВ", а "ЮЯ", заяви Бойко Борисов. Според него няма по удобно формирование за ГЕРБ от това, за което се говори около Георги Първанов. (според "Дневник")


Какво разбираме от това нехарактерно за "премиера" изказване?
1. Че Бойко на практика реши с изказването си въпроса дали ще се кандидатира за президент?
2. Че така подлага динена кора на Цв.Цветанов?
3. Че е започнал да се нервира от инициативите на президента?
4. Че е забравил как се тръшкаше пред същия този Първанов, за да си получи звездичката на генерал от МВР?

1 коментар:

  1. Не мога да подлагам на съмнение или да коментирам изказване на личност, доказала мъдрите си ходове.Щом е взел дадена позиция ,значи има реални съображения, които само времето ще докаже.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.