ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.26 април 2010

Бойко и управлението

Бойко Борисов демонстрира отново, че не го е грижа за хората. Отдавна се вижда, че във всичките си изяви "премиерът" говори за държавата като за нещо, което е по-важно от хората, но сега го има вече черно на бяло:

Бойко Борисов: Целта ни е да спасим държавата
24 април 2010 | 11:14 | Агенция "Фокус"
Варна. В условията на тежка икономическа и финансова криза, борбата с престъпността, основна цел на правителството е да спасим държавата. Това заяви днес във Варна премиерът Бойко Борисов, предаде репортер на радио „Фокус” - Варна.


Какво разбираме от това изказване?

По изключение ще направим коментар по темата:

Ало, "премиера"!?
В другите страни, в условията на тежка икономическа и финансова криза, управляващите не спасяват държавата, а спасяват гражданите: предлагат стимули за бизнеса, облекчения за работодателите, за социално слабите и други подобни мерки, за които правителството "Борисов" не само не е чувало, но и не иска да чуе.
Да сте чули Обама да се оплаква от наследството от Буш? И не че няма защо - две войни, рекорден търговски и бюджетен дефицит, фалирали банки... Не сте го чули, г-н Борисов. Нито пък ще чуете Вашите приятели Саркози, Меркел, Браун да го сторят. Дори гръцкият премиер Папандреу, дори и той не се оплаква толкова, колкото Вие. А Гърция се оказа не в криза, а във фалит.

1. С тези думи лъсва цялата икономическа политика на правителството?
2. Бойко демонстрира пълна незаинтересованост за хората?
3. За него е важно държавата да е "спасена", за да има пари за СиБанк?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.