ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.12 април 2010

Бойко и националната отбрана

След като демонстрира, че не разбира от финанси и от хора, с избора на Симеон Дянков за министър, Бойко показа още нещо опасно - неразбиране на националната отбрана. Вижте сами:

"Бойко Борисов: Макар че Румъния и сега техният президент Бъсеску беше много активен и те имат решение на парламента, искат цялата противоракетна отбрана. Казвам го това, за да няма спекулации, че някой ни натиска или иска от нас противоракетна отбрана. Точно обратното, ние би трябвало да искаме да се включим. Румъния ще ни пази нас. Те имат решение на парламента, ще вземат и ракетите, и радарите. Въпросът е ние трябва ли да стоим настрани от общата натовска защита.
Водещ: Трябва ли?
Бойко Борисов: Според мен не."
Бойко Борисов ни обясни от Прага, че не искал да казва, но ако една ракета от Иран бъдела насочена към нас, нашите централи не били защитени...

Какво разбираме от тези Му думи?
1. Че "премиерът" не раязбира нищо от национална отбрана?
2. Че въпреки неговото собствено твърдение, че "румънците ще ни пазаят", той все пак иска да сложи ракети и на наша територия.
3. Че явно не си дава сметка, че с тези думи само подсеща терористите да ни обърнат внимание?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.