ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.09 ноември 2009

Бойко и "котараците"

Бойко обяснява как е нарушавал законите като главен секретар на МВР. Ние ги коментираме:

За т.нар. кръг “Котараците” Борисов разказа как се е запознал с Александър Сталийки, спряган за част от кръга. Като бил главен секретар на МВР, Сталийски щял да го сгази на пешеходна пътека. Премиерът тъкмо си бил купил варена царевица и я хвърлил по колата. После наредил да му приберат возилото. “После ген. Василев (бившият шеф на полицията - бел. ред.)му ходатайства за колата”, спомни си Борисов.


Какво виждаме - без никакво основание главният секретар нарежда да се прибере колата на един гражданин, дори и той да е спряган от някакъв кръг "котараците"?

“Навремето бях против да се събаря мавзолеят! Трябваше да си стои, както концлагерите в Германия - да видят и децата!”, отсече Борисов.

Никъде не успхяме да открием мнението на тогавашния "бизнесмен" Борисов за мавзолея. А вие?

Премиерът “скастри” и медиите - почнали го от първия ден, а зад тях обикновено стояли корпоративни интереси.

На "премиера" не му харесват свирките?

Попитан мрази ли критиката, той отсече: “Мразя, разбира се.”

"Премиерът" най-накрая си призна защо е толкова злопаметен - защото мрази критиката? Но това "разбира се" не е ясно защо е там. Защо се разбира, че мрази критиката? Какво лошо има в критиката, "премиере"?

1 коментар:

  1. Мутрата костюма и бюрото си мени, но нрава- никога.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.