ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.08 ноември 2009

Бойко и детската площадка

"Труд" съобщава:

Какво се случва с чисто новата детска площадка само няколко дни след като е била официално открита от премиера Бойко Борисов?
Не работи!
Само 3 дни след отварянето на игрището в столичния жк “Люлин 2” вчера то беше заключено, видя екип на “Труд”. Вместо да играят в него, децата седяха на пейката пред площадката и спореха дали ще има платен вход за нея.
“Толкова много ми се играе, но се говори, че ще се плаща”, каза 6-годишният Васко. Малчуганът сподели, че най-вероятно неговите родители няма да му позволят да играе там, ако трябва всеки път да се ръсят с пари.
“Не искам пак да ритам в градинките между блоковете, които са обрасли в бурени”, недоволстваше по-големият му брат Мартин.
Няколко часа след откриването на площадката тя бе заключена, разказа пред “Труд” Боян Даскалов, който от години живее в квартала. “Едни деца прескочиха оградата и влязоха да ритат. Веднага обаче дойдоха полицаи и ги изкараха”, каза още Даскалов.


Какво разбираме от това съобщение?
1. Че Бойко е жертва на комунистическото си възпитание, за което обвиняваше Станишев?
2. Че децата ще искат да играят, но по-важното е бате им Бойко да ходи да открива всяка седмица нови детски градини, но не и те да работят?
3. Че полицаите се грижат за детските площадки?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.