ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







11 ноември 2009

Бойко и Президентът

Бойко минава в атака срещу Президента.

"Как ГЕРБ да не подкрепи нашите партньори в парламента, нали утре ще искаме от тях да ни подкрепят бюджета? Ще ги подкрепим защото те искат - иначе аз не бих предизвикал такава криза, но те са ми по-важни от президента Първанов." каза днес в Брюксел Борисов. И допълни: "Президентът с непремерените си действия създава реална опасност за реалната политическа ситуация в една държава. Точно, когато ни трябва много спокойствие да работим в Европа, виждате и за еврофондовете, и отношението на хората към нас, ние влизаме в една политическа криза с него. Защо – защото неговите авери сме ги върнали, които провалиха изборите в Турция. Срам ме е за такава махленска работа, да се стига до такива процеси."

"Премиерът" казал това в Брюксел, където отишъл за 6-часова визита, за да получи награда на Асоциацията на европейските данъкоплатци за данъчната политика на кабинета "Станишев".

Какво разбираме от това съобщение?
1. Че след като прекара първите четири месеца в безмислено гонене на Станишев, Бойко е решил да прекара следващите в безмислено гонене на Първанов?
2. Че Бойко не се интересува от държавността, а от своя рейтинг?
3. Че Бойко все още злопаметно си спомня как Първанов дълго време не му даваше звездичката на пагона и Той си стоеше прост генерал, а не генерал-лейтенант?
4. Че не е ясно колко пари струва на българските данъкоплатци бързата визита с правителствения "фалкон" до Брюксел?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.