ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.13 ноември 2009

Бойко и фелациото

Прочетете в блога на Николай Бареков цялата статия, а тук вижте отбрани откъси:

Вчера с политолога Димитър Аврамов обяснявахме какво е Бойко Борисов пред нашите колеги и приятели от the daily beast и главния редактор на изданието Тина Браун, която е истински звяр или bullet в журналистиката и бивш главен редактор на елития Newyorker. Видяла е какво ли не, което я прави силно скептична спрямо разните му „феномени“. Какво да кажем за нашия??? Сравнявахме го с Берлускони, с Обама, със Саркози, с Уго Чавес, с Марлон Брандо от Кръстника. Накрая Аврамов използва следното сравнение – той е нещо като вашия Джон Готи, само че в обратния смисъл.
Продължават да си го харесват, а рейтингът все така расте.

Какво разбираме от тази статия?
1. Че Кеворк Кеворкян бе прав за сутрешното фелацио?
2. Че не само рейтингът Му расте в очите на придворната журналистика?
3. Че в България не са останали свободни медии?

1 коментар:

 1. „Гледам и не вярвам на очите си”. ББ откри в Смолян отсечка от път.
  (В София отсечките минаваха за цели улици). По стара традиция девойка
  му поднесе хляб, той отчупи и .... го пъхна в устата на момичето. Преди няколко месеца, още като кмет, същото направи и с една медицинска сестра. Грипна епидемия е. Министърът на здравеопазването съветва: „Мийте си ръцете”. За божествената ръка на Бойко това не важи – с нея той се ръкува, потупва по бузките, пи..е и миропомазва. Основателно мнозина (в т.ч. „Конгрешънъл куотърли”) се съмняват, че ръцете му са чисти.
  Министърът на външните работи, която вече четири месеца е министър, „външен” на работата, изведнъж се разбърза – отзоваване на посланици, песни, румба, логорея в „Панорама” на БНТ. Павел Писарев пише: „И какво ще се прави, като се изчерпи ресурсът на обвинението към предишното правителство? Ще се занимава публиката с министерски румби? Представяте ли си г-жа Клинтън или Олбрайт да танцува румба,помните ли г-н Кув дьо Мюрвил или Иван Башев да пее по телевизията? Елитът да не става за смях на кокошките”.
  Илюстрация на стоте дни на Бойко, Цецко и Цецка
  виж на:
  http://fun.dir.bg/fun.php3?tp=s&id=1300

  ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.