ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.05 октомври 2009

Бойко и Шматко

Николай Колев - Босия пита: По какво се различават Сергей Шматко и „Конгрешънъл Куотърли”?

Ето някои цитати:

- На първо място съществува истинската биография на Борисов. Тя е толкова пробита, че клякането пред руснаците за енергийните проекти е нищо.
- В „Конгрешънъл куотърли” излезе голям материал, в който се изваждаха на бял свят връзките на Борисов с мафията и прането на пари на жената, с която живее.
- Докато Сергейчо шикалкавеше с месеци и години, за да угоди и на американци и руснаци, Бойко се изрепчи и моментално беше направен на ваденка.
- Трагедията на Бойко е, че ако беше разказал биографията си щеше да е неуязвим, за чуждите държави, но нямаше да е „вожд и учител на широките народни маси”. Щеше да е помощник вожд и учител на Митьо Очите в Белене.
- Гърченето на Бойко щеше да е комично за публиката, ако не беше за наша сметка. Оттук-нататък който го хване ще го язди. Естествено, отново за наша сметка.
- Прочее, нито Медведев, нито Путин, нито дори Шматко ще се занимават повече с Борисов. Шматко остави дистанционното в посолството на Русия и сега всеки трети секретар ще може да набива шокове и мастики под пожарникарската каска.


Какво разбираме от неговата статия?
1. Че му е бил обещан пост, но не го е получил?
2. Че казва истината?
3. Че народът, въпреки казаното, ще продължи да обича "премиера"?

1 коментар:

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.