ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







11 юли 2009

Бойко се прави на мъж

Сервилният "Стандарт" се слага:

Заглавие: Бойко даде 3 дни на Сергей
Подзаглавие: Спрете продажбата на държавни имоти, нарежда Генерала
Текст:
5 ултиматума на Сергей Станишев постави новият премиер Бойко Борисов. И му даде 3 дни срок да отчете как ги е изпълнил.
Да се спрат продажбите на имоти и лизинговите схеми за кредити, поиска Генерала. Той настоя да се стопира процедурата за емитиране на облигационен заем от 100 млн. евро за Българския енергиен холдинг.
Борисов поиска още временно да се прекратят преговорите за АЕЦ "Белене", "Южен поток", както и за сключването на нов договор за доставка на руски природен газ.


Истината, както става обичайно за "Стандарт" е скрита в четвъртия параграф, почти незабележима. Всъщност става дума за писмо на Борисов до Петър Димитров, министъра на икономиката и енергетиката. За целия текст на писмото вижте mediapool. Писмото може да се види и на сайта на ГЕРБ.

Какво разбираме от тази "новина"?
1. Че Бойко се изживява като Милен Велчев, който пращаше подобни кървави писма на Муравей Радев.
2. Че Бойко много е паднал, щом се занимава лично да пише до някакъв министър.
3. Че истината е различна от написаното от "кмета", както се вижда от публикуваните в mediapool факти.

3 коментара:

  1. Истината? Истината е че ако им прецака далаверката с провода чрез която ще източат още парички от нас ще искат да го застрелят за това и си вдигнаха охраната. Понеже онези гадове, за да се наредят за сделки по провода са наляли милиони. Естествено, че ще иска да ги спре преди да си се уредят.

    ОтговорИзтриване
  2. Ако ББ смята да управлява с комплекса да се прави на голям мъж закъсахме я всички здраво! Идва криза нужен е здрав разум. По добре би стоял като премиер Костов колкото и да е черен! Имам предвид миналото му не него самия.

    ОтговорИзтриване
  3. Абе вие защо не избрахте и едно русо барби до него?Точно щяха да са си лика-прилика един до друг!Все едно деца от забавачката и тинейджъри са гласували за него-Батман!Ей хора щом на народ ни и преди криза не му дойде ума на място -значи си заслужава всичко каквото ще последва след този избор!!!

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.