ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.27 юли 2009

Бойко - премиер

В Народното събрание приключиха разискванията около кандидатурата за премиер без кавички на Бойко Борисов.

Избраха си го с 162 гласа, против 77, въздържал се 1.

Да ни е честито, защото само така можем да продължим да попълваме нашия сайт! Без наличието на министър-председателя Борисов нямаше да го има и сайтът за "премиера" Бойко Борисов.

Избраха си и състава и структурата на Министерския съвет, заедно с агента на ДС Божидар Димитров в него.

"Премиерът" ни обеща да превърне България в аграрна страна, атрактивна туристическа дестинация, повишаване на доходите, растеж и модернизиране на икономиката, и съобщи за очакваното превръщане на страната в основен фактор за стабилността на региона и света.

Броени минути, преди да се гласува кандидатурата на "премиера" Борисов, природните сили напомниха за себе си.
Утре "Стандарт" може да излезе със заглавия "Новият премиер разтърси земята", "Природата плаче за кмета Борисов", "Боговете са зад Бойко", "Знак за божествена подкрепа получи новият премиер" и т.н.
"Дума" ще е на противоположното мнение: "Земята предупреди народа на България от опасностите на новото управление".
"Атака": "Земетръс срещу АЕЦ Белене".
"Седем": "Без сините кабинетът ще търпи още сътресения".
"Земя": Залозите са много големи: ако кабинетът спечели, печели Бойко Борисов. Ако загуби - губи цяла България.

1 коментар:

  1. освен това бяхме свидетели на едно срамно упражнение върху нашето съзнание. Бойко от две седмици повтаря как той поема огромна отговорност, като съставя правителство. Че видите ли, ако не го подкрепим, отиваме на нови избори, а отговорността за това ще я носят БСП, ДПС и онези, които не го подкрепят.

    Да му се чуди човек, толкоз време покрай Тодор Живков и царя, само това ли научи?

    Защо Бойко, защо бе, Борисов, отиде на избори, ако не да станеш министър - председател, ако спечелиш? Сега паметник ли да ти издигнем, или президента да те награди с орден за това, че си съставил правителство?

    Дали Барак Обама преди инагурацията си ги е ръсил такива недомсисци? Представям си го - ако не ме изберете, голяма беда ни чака, нови избори и прочие. Или, хайде да не ходим толкова далече - къде в Европа лидера на партията, спечелила почти 50% от депутатските места, заявява - Ей, голяма отговорност поемам.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.