ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.10 юли 2009

Включете се активно!

Уважаеми читатели!

Само с активното ви участие можем да продължим блога за "премиера" Борисов. Пишете коментари, абонирайте се за публикациите, участвайте активно! Ако искате да станете автори тук, пишете на skaramush.bg@gmail.com с кратко обяснение кой сте и как пишете - посочете ваши публикации, за да ги прегледаме. Ако сте одобрени, ще ви пуснем покана за съ-авторство при нас.

Бъдете уверени - никой от нас няма намерение да ви издава на милицията, но вашето участие и подкрепа за сайта ще са от решаващо значение при решението ни дали и как да продължим издаването му.

4 коментара:

 1. Иван Бакалов10 юли 2009 г., 21:03 ч.

  Здравейте,

  благодаря ви за страхотната идея, професионалните усилия и куража да продължите/поддържате този блог!

  "Обективна информация" само по себе си е де факто утопично понятие. Именно за това са нужни ако не безпристрастни, то поне критични наблюдения, максимиращи информационното многообразие и предоставящи възможността човек сам да си изгради мнение, прожектиращо реалността със стремеж към оптимална прозрачност.

  За съжаление се чувствам недостатъчно информиран и никак инволвиран, за да допринеса активно към вашата идея с публикации или факти.

  Въпреки това или по-скоро точно заради това, ще се радвам и за вбъдеще да продължавате да ни предоставяте алтернативното си мнение, стараейки се и за напред към максимално-възможна обективност и безпристрастност!

  Поздрави,
  Иван

  П.П. Обмисляли ли сте възможността да водите блог-а паралелно на няколко езика? Нашите родни и прекрасни слова, за съжаление си ги разбираме само ние. Това неизбежно води до ограничаване на аудиторията. Идеята е дори и тези които не говорят Български да имат достъп до нефилтрирана информация за политическата реалност в България, в случай, че поради една или друга причина им е нужна.

  ОтговорИзтриване
 2. Иване,
  популяризирайте блога - колкото повече хора го четат, толкова повече ще бъдем мотивирани да пишем тук!
  Колкото повече хора идват, толкова по-голям е шансът сред тях да има добри блогъри, които да допринесат с нещо за разкриване истината за Бойко Борисов.

  ОтговорИзтриване
 3. Създателите на блога са нереализирани лайнари.

  ОтговорИзтриване
 4. Браво! Искам да поздравя всички за труда, който полагат. Продължавае в същия дух! Бъдете живи и здрави! Само така ще се отърсим от посредствеността, злобата, ненавистта и жлъчта хвърляна наяво-надясо от лмпени и аутсайдери! Време е хорта да се осъзнаят! Още веднъж, дерзайте!

  ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.