ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







12 октомври 2012

Прокуратурата работи ли изобщо?

В интервю на зам.-главния прокурор Галина Тонева четем ужасяващи неща за българската прокуратура. Пускаме някои от тях тук, защото скоро ще имаме нов главен прокурор - посочен лично от Бойко Борисов и Цветан Цветанов.
Ето какво казва госпожата за делото "Сапард":

И днес трябва да признаем, че това е недоказуемо от гледна точка на събраните доказателства. Тоест, от една страна, има законодателен проблем, а от друга - желанието да бъде наказано действително извършеното, е довело до опит да бъде квалифицирано по по-тежко наказуем състав на престъплението. Очевидно колегите са сметнали, че просто да инкриминират едни документни престъпления ще изглежда доста несериозно пред обществото. Затова се е стигнало до квалификация по по-тежък престъпен състав, който всъщност не би могъл да бъде доказан на базата на събраното като доказателства и в досъдебната, и в съдебната фаза на процеса.

Какво разбираме от това интервю?
1. Че в прокуратурата работят идиоти?
2. Че това поведение обяснява защо нашите бандити са на свобода?
3. Че произволът, който цари благодарение на прокуратурата само ще се задълбочава все повече и повече с идването на власт на новия главен прокурор?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.