ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







10 октомври 2012

Бойко и престъпността

Днес Бойко Борисов се срещна със секретаря по вътрешна сигурност на САЩ Джанет Наполитано. Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и Наполитано подписаха междуправителствено споразумение за засилване на сътрудничеството в предотвратяването и борбата с тежката престъпност.
„Нашите служби работят усилено по разкриването на атентата в Сарафово, както и по предотвратяването на престъпност с фалшиви парични знаци", заяви премиерът Борисов.
Цветанов благодари за даренията от САЩ в размер на 20 млн. долара за сигурността по българската граница.
Това е една добра новина, но какво разбираме от нея?

1. Че независимо от хвалбите на Цветанов и Борисов, че са преборили тежката престъпност, тепърва ще засилват сътрудничеството със САЩ, за да се борят с нея?
2. Че независимо от хвалбите на Цветанов и Борисов, че българската граница е по-сигурна от всички граници на шенгенските страни, получаваме дарения от САЩ, за "сигурността по нея"?
3. Че "нашите служби работят усилено" по разкриване на атентата, но все още от работата им нищо не е постигнато?


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.