ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.06 януари 2013

Изявление на Президента Плевнелиев

Уважаеми сънародници,
Когато ме избрахте за президент, аз реших да спазя добрите традиции от предшественика ми Георги Първанов и да подкрепя някои от неговите каузи, а именно:
- наградата "Джон Атанасов"
- Българската Коледа
- Новогодишното приветствие в 12 без 5.
- Използването на НСО.

Всички традиции преминаха от стария към новия президент, т.е. към мен, без особени проблеми. Единствено моята изключително човечна, силна и на моменти зашеметяваща реч на 31-ви декември бе посрещната с някакъв необясним ропот в Интернет.
Нека ви напомня - аз не ползвам Интернет, имам си секретарка за тази цел. Правителството, в което участвах активно, прие разширяване правомощията на МВР за достъп до трафичните данни в Интернет именно заради такива критики.
Никой не може да бъде над държавата България, представляване от институцията президент и президентство. В този смисъл, критиките срещу Плевнелиев по повод на някакъв уж гаф са неуважение не към Плевнелиев, а към институцията и държавата.С уважение,
Росен Плевнелиев
Росене, тва да се пусне на сайта още днес. Цв.Цв. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.