ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







31 юли 2010

В сайта на "премиера" цензура няма!

Получихме писмо от Айнур Солакова, което публикуваме изцяло, без редакция:


Сигнал до в-к "24 часа" (За т.нар. Скандална история)

!!! Откакто участвах в групи против ГЕРБ във Facebook, няма достъп до профила ми през търсачки, а така си влизах в моя акаунт през гугъл-търсачака с написване на името си (Aynur Solakova - и се появяваше фейсбука ми на първо място) - до преди най-много седмица. Но откакто се регистрирах в групите...
Не мога да повярвам, че е във връзка с членството ми в подобни фейсбук групи! И други участници са отразяни по същия начин, проверих.
Че не ги харесвах ГЕРБ-ерите е факт, но сега вече ги мразя!!! Да посегнат на свободата на словото, да има цензура - Господи, в какъв режим попаднахме...
Силно се надявам да откриете причината за това мистериозно изчезване на фейсбук-името ми от търсачката, а съм дала права да се намира при търсене. Четох и за цензурата във Фейсбук в България. Дано "премиерът" (в кавички) не Ви е наложил и на Вас да премълчавате неудобните истини в стремежа си да подхрани патологичния си нарцисизъм.


Какво разбираме от писмото?
1. Че "24 часа" не го публикуват?
2. Че при нас цензура няма, за разлика от тази в "24 часа"?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.